2015. február 5., csütörtök

Super Bowl

Az előző bejegyzés óta nagyon sok minden és semmi sem történt. Dolgoztam megállás nélkül, egész hétvégén két héttel ezelőtt, mert a szülők elutaztak, utána snow day és beteg gyerekek. Szóval most úgy érzem magam, mint egy élőhalott, de lássuk mi is történt eddig. Kezdeném azzal, hogy vasárnap hazahoztuk a legújabb családtagot, Minkát, a szibériai kiscicát. Az első perctől kezdve imádja az egész család, hihetetlenül cuki és nagyon barátságos. Ma egész nap velem van és le se tudom vakarni magamról. Követ mindenhová és csak úgy hajlandó elaludni, ha közben ölelgeti a kezem. Jelenleg itt fekszik velem az ágyamon, úgy ahogy fél kézzel írom ezt a bejegyzést.
Minka
Most hétvégén sem pihentem sokat, pedig rám fért volna, de annyi minden történt, hogy nem lehetett lazsálni. Szóval pénteken tíz óra munka után gyorsan összekaptam magam és rohantam is DC-be, mert koncertre mentünk a Kennedy Centerben. Nagyon szeretem Tchaikovsky-t, de be kell vallanom három óra után már majdnem bealudtam. Szombat reggel a Hiltonban reggeliztünk, ahol áfonyás palacsintát ettem juharsziruppal és baconnel. Kár, hogy nem fényképeztem le, nagyon jól nézett ki, de nem akartam égetni magam, hogy a Hiltonban nekiállok fényképezgetni a kajámat. Délben hazaestem, gyors átöltözés utána pedig irány az Auto Show szintén DC-ben. Ahol láttam autókat. Meg még több autót. Baromi izgalmas volt. Viszont kipróbálhattam milyen egy Jeep-ben ülni terepvezetésnél. Nem tudom jobban elmagyarázni, rázkódtunk és dobált minket a kocsi, a Jeep pedig piros színű volt, ennyi maradt meg.

Este pedig megismerkedtem igazi amerikaiakkal. Ez így elég bénán hangzik, hogy „igazi amerikai”, de tényleg így van. Amióta itt vagyok többnyire, au pairekkel barátkoztam, akik a világ minden tájáról jöttek, de helybélivel még nem sikerült összeismerkedni eddig. Szóval szombat este irány az Echostage, ahol valamilyen spanyol DJ buliján voltunk. Nagyon jól éreztem magam, végigtáncoltam az egész estét, végre egy kicsit kiengedtem a gőzt. Reggel hazakeveredtem, de nincs pihenés még mindig, mert délután találkoztam a csajokkal nézni a Super Bowlt. Nem igazán értettük, hogy mi folyik körülöttünk azt se tudtuk kinek szurkoljunk. Aztán megláttuk a Patriots egyik játékosát Tom Brady-t és onnantól kezdve lelkes Patriots szurkolókká váltunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése